onsdag, eller snarare torsdag.

Då var jag hemma i TV soffan igen. Blev allt lite shopping idag trots allt. Tyvärr så kan ja inte lägga upp bilder på mina köp (i morgon byter jag dator igen och då blir de bilder igen. Promise!) Men jag kan i alla fall berätta vad jag har köpt! En blommig kjol (BikBok, i looove it!), Mascara och brownsing powder (båda Isadora) och silverschampo (Åhléns, är egentligen brunett, fast är numera i stora drag askblond kan man säga. Silverschampon behövs då vi har egen brunn hemma) och... de var nog allt. Letade egentligen efter ett par klackar och festklänningar men man brukar ju inte hitta det man letar efter. 

Från och med i morgon lär bloggen lida, min vän emelie fyller 18 år så på kvällen blir det utgång, sen kommer fredagen spenderas hos min babe, och lördag blir det utgång igen. Puh, man får ju passa på sista sommarlovs veckan! Sen är de jobb, jobb och jobb, sen börjar skolan. Oh herre, sista året...
bild tagen ifrån min facebook. Här är jag med min vän Josefine!

Kommentarer
Postat av: Nicole

sv: okej :)



vad hittar du på nu då?

/Shoppaholly

2010-07-29 @ 01:15:56
URL: http://nicolesjostrom.blogg.se/
Postat av: Lova

aw fin bild !

2010-07-29 @ 02:06:57
URL: http://lowah.blogg.se/
Postat av: Lova

sv: tackar :)

det finns på nätet. Det är mina föräldrar som köper filmrullarna till mig eftersom jag inte har så stor koll på sånt hehe :)

2010-07-29 @ 12:25:04
URL: http://lowah.blogg.se/
Postat av: Elin

...klicka på länkarna :)

2010-07-29 @ 13:12:28
URL: http://nevnarien.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0