2 dödsfall på en dag.

Fyfan vilken hemsk dag det var igår. Dagen började bra, vi hader kul i skolan osv. Men på sista lektionen får jag ett sms från min syrra där hon frågade om jag visste vad som hade hänt på Stationen. Det visade sig att en man hade sprungit över tåg spåret, snubblat och blivit överkörd av ett x2000 tåg :/ Tydligen så var mannen i 3 delar, ganska så äckligt - men framför allt hemsk!
Och knappt en halvtimme efter detta, när vi sitter på bussen från skolan får min kompis ett sms om att en kille i ettan som för snart en vecka försökte ta livet av sig (som har legat på sjukhus, medvetslös i resperator för att han inte kunde andas själv) att han nu hade blivit hjärndöd, och att de skulle stänga av resperatorn igår och låta honom somna in... :(

Usch.. Igår insåg jag verkligen hur nära döden är ändå, att de kan gå på 3 sekunder...

Liten update.

Hallå eller. Skönt med fredag eller? Jag sitter i skola nu & har håltimma, nästa lektion är gympa, så jag slutar inte förrens kl 4, segt. Men de ska bli lite skoj med gympa i alla fall :) Men annars har de inte hänt så mycket mera, och kommer väl inte göra det heller, haha. Ikväll vet jag i alla fall att jag och bby ska ha myskväll, och att vi i morgon ska åka till en 18årsfest, så det blir en kalas helg hopas jag. Men nu ska jag kila!

Här bjuder jag på ett par bilder från illustrationarbetet vi gjorde i fotokursen. Detta är ju bara nybörjar bilder så har itne riktigt hunnit "bemästra" det ännu. Men det kommer väl!

 

P.s, 20 dagar kvar tills min 18 årsdag nu! :D


Dålig uppdatering

Jag vet, jag vet. Jättedålig uppdatering! Men det blir förhoppningsvis bättre imorgon, tror jag. Ska göra mitt bästa i alla fall! :D

101

Såg att mitt förra inlägg var mitt 100:e inlägg, haha! Så detta blir nr 101.

Har hållt på hela dagen i skolan idag med illustration, tror jag det heter i alla fall. Man har sin egen bild och lägger in illustrationer i alla fall, jätteroligt är det! Håller på med det nu också. Annars har det inte hänt mycket, jag har tränat och varit i skolan, det är allt jag har hunnit med. Ska strax gå & lägga mig också, behöver vända tillbaka mitt dygn !!

Så det blev en ganska tråkig blogg-dag för min del, men i morgon ska jag lägga upp alla mina bilder jag gjort idag! :D

Tisdag - gäääsp.

Som jag sa igår planerna jag hade tog helt andra vägar. Emil följde med hem mig igår så min dag gick åt att vara med honom. Nu sitter jag i skolan och är sjukligt trött! Håller på att däcka vilken sekund som helst, haha. Har som tur är foto 6 timmar idag så det blir nog inte så farligt tråkigt tror jag. Efter det drar jag och tränar, sen ska jag sova i flera hundra åååår, nästan :D

uppdaterar lite senare, rasten är snart slut :)

Måndag - Godmorgon.

Fler än jag som ville ligga kvar i sängen och sova istället för att gå till skolan? Skulle äna tro det. Kunde inte somna igår vilket resulterade i väldigt få timmars sömn, wihoo..
Nu sitter jag i alla fall i skolan, börjar kl 9 så sitter och kikar runt litegrann. Vi har tema-dag idag, lärarna tycker att vi är jättedåliga på grupparbeten, så idag är de massa övningar som vi ska göra i grupper. Jag hatar grupparbeten så de här kommer ju att gå kalas bra, haha :D

Så planerna för idag blir nog skola, sen hem och ta igen sömnen som jag missade inatt. Så det blir en ganska tråkig måndag med andra ord, men man vet ju aldrig vad som händer, den som lever får se! :)

Kan passa på att lägga upp 3 bilder jag har tagit! Jag går på Ljud och Bildskolan, andra året & har valt foto som inrikting, då foto är ett stort fritidsintresse. Här var uppgiften att ta reklam/porträtt foton, och jag valde hårprodukter som reklam.







Modell - Siri Sjölin
Foto/Redigering - Sanna Andersson

BLÄ.

JAG VILL HA SOL NU! Det är galet kallt här, inte kul :(


Bevis på att snön här går upp över knäna!

Söndag - byebye

Har ni inte också tänkt på det någon gång, att tiden går fortare än vad man anar? Jag kan tycka att saker som egentligen hände för snart 4 årsedan känns som igår ibland. För enligt mig, så började jag "leva" år 2006, första pojkvännen, fick lite mer frihet av föräldrarna, osvosv, ja det var mycket som hände den sommaren. Och jag är en sån person som kanske lever lite för mycket i gårdagen än vad jag egentligen borde. Men visst har väl alla kännt så någon gång? Att gårdagen fortfarande ligger och släpar en i hälarna. Kom bara att tänka på detta nyss. Men läste ett horoskop på Facebook som stämde galet bra överrens med mitt liv! Och där stod det att jag skulle leva mer i nuet & framtiden än i det som en gång redan har varit. Låter väldigt bra så det är de jag ska försöka göra också.

Idag är det slapp söndag. Har lite småpill ja tänkte göra hemma, städa rummet, måla lite kanske. Funderar på att gå ut och ta en lång promenad i kylan sen, så jag får lite frisk luft och komma lite i rörelse. Sedan ska jag tona mitt hår en sista gång innan jag drar iväg till solen :D


en skumm bild jag komponerade ihop för någon månad sedan. Den är inte riktigt klar på denna bilden men slutresultatet blev lite mer färgglatt och spännande! Ska göra om den på en målarduk och hänga upp på väggen tror jag.


hundkvinnan

Jag måste säga att snacka om att jag är en hundkvinna, haha! Mina föräldrar har hundkennel och i skrivande stund har vi 10 hundar här hemma. Hundar har vi alltid haft i hela mitt liv, så ja, jag är väldigt van vid dem! Men jag insåg just att när jag gick ut ifrån köket så satt vår lilla knähund Zessan som ja kallar dem (tibetanska spaniels, små hundar) och tittade upp på mig med sina stora ögon. Och utan att ja tänkte på det så log jag mot henne. Visst, det är inget fel på att le, men jag tycker att de är lite komiskt. Man ler och pratar med djuren, fast man egentligen inte får något svar om man bortser från deras kroppsspråk då. Ville bara dela med mig av den onödiga informationen, haha :D

Nej, jag tror faktiskt på att hundar kan vara ens bästa vän. De liksom känner av vilket humör man är på, och de är ibland positivt. De sviker en aldrig och de tröstar en alltid när man är ledsen. Och de är alltid superglada när man kommer hem! :D Haha, tänk om människor alltid kunde vara sånna ;)


Lördag

Godmorgon vinterland, haha. Här skiner solen och snön glittrar, rätt fint ute faktiskt! Jag är uppe medans Emil fortfarande ligger och sover, ska snart väcka honom med frukost på sängen tänkte jag, thihi!

Igår så var det skola, och jag känner det nu att jag verkligen inte har någon som helst lust att gå till skolan nu. Har tappat all fokus! Men ska försöka få lite ändring på de. Jag ska fan ha grymma betyg när den här terminen är slut :D
Slutade tidigare, vilket var jätteskönt. Så gick jag & älsk till willys och köpte lite gott, sen fick vi skjuts hem. Sedan ägnade vi kvällen till att titta på 4 st Johan Falk filmer. Hahah, vi är helt insnöade i de filmerna. De utspelar ju sig i gbg med så då blir det lite roligare att titta.

Dagens planer vet jag inte riktigt. Tar en sak i taget & det första som händer är väl frukost. Sen får vi se hur dagen blir. Förmodligen blir jag kanske hemma, måste vända tillbaka mitt dygn för så trött som ja var i skolan igår har jag ingen lust att vara igen, haha!

Ha de guld!


jag & bby i höstas!

Torsdag - f*******ck

jag skrev ett trevligt litet inlägg och så på något DUKTIGT J*VLA HÖGER RADERADE JAG DET. Så jag gör ett nytt försök nu fast en kortare variant... okej, här kommer det..

HEJ !
Idag började skolan, tråkigt. Bara en lektion, foto, jätteroligt :D när ja kom hem hade jag ingen nyckel, tumme neråt, moster kom och låste upp, tumme upp!

Ja, det var i stort sett allt som hänt, i väldigt stora drag då ^^ Har vart på kungs också och hittat lite saker jag önskar mig i födelsedagspresent! Här kommer en liten lista för den som undrar, hehe.

1. Cristina Auider / Ed Hardy Parfym, Love and Luck
2. Hörlurar, Koss Porta Pro
3. PENGAR TILL KAMERA! + lite presentkort till affärer
4. Accessoarer, armband och ringar
5. Nagellack

Detta är vad jag önskar mig, inget mer. Men en sak är säker, jag längtar faktiskt! 28 dagar kvar nu :D Och första 18 festen blir nästa helg också, Mia fyller år nu på Onsdag, då blir party! Funderar också på att ha en liten fest, hade varit sjukt kul faktiskt. Kanske kan ha det till sommaren? En försenad 18 årsfest då lite fler kan komma, låter ju fan super :D Men ska tänka lite på det :)

Blir ev. inget bloggande i morgon för då kommer Emil hit! Tror att vi ska kela och kolla på film, mysigt! Men jag återkommer, hejdå!




Bjuder på en bild från i sommras också. Ska bättra mig på att lägga upp bilder här, lovar!

LÄNGTAR.

Jag längtar galet mycket till sommaren & värmen får jag säga. Det är galet kallt här hemma, visst okej, de ser ganska fint ut när det är snö ute, MEN KYLAN! Men nu ska jag inte deppa ihop helt, för om 6 veckor åker jag bort till värmen! Kommer inte värmen till mig så kommer jag till den, haha ;)



Tänkte passa på att bjuda på en av mina favoritbilder. Tog denna i Augusti har jag för mig, och då var det fortfarande varmt ute. Tänker på sommar när jag ser bilden, gah, love it!

Insnöad

Precis, jag är insnöad! Eller VAR i alla fall. Sov hos Natalie inatt så blev hämtad lite senare idag än tänkt pgr av att de där hemma var insnöade. Vi var ute en liten stund idag och BRR va det var kallt! Fryser fortfarande, haha. Vi har i alla fall 30 cm med snö här hemma, hur har alla andra det? lika mycket? lite?

Idag händer det inte mycket mer, ska nog sätta mig & måla en stund, måste få ur mig lite kreativitet. Sen så börjar skolan i morgon så får komma på något sätt att bli trött på.


sanna - the comeback, haha!

Då var min comeback på gymmet gjord! Kalas roligt var det att börja igen :D

Det är lite snöstorm här hemma och jag ska snart åka ner till Natalie och fira hennes födelsedag (som var den 26 dec, haha!) Ska bli lite  skojsigt då de var ett tagsedan ja träffade tjejorna! Och i morgon blir det en fika på stan med emil förhoppningsvis, sen blir det bio med brudarna ifrån klassen :D

Sen fick jag frågan ifrån SIRI om vilken kamera ja ska köpa! :D Allra helst vill jag ha en Nikon D300, men den kostar ca 15.000 så det blev att tänka om lite. Efter mycket velande så var planen att köpa en Nikon D80, men den hade utgått för ca 1 årsedan. Då föll mina tankar på Nikon D90 istället. Men så igår pratade jag med en expedit som rekommenderade att jag skulle köpa en Nikon D5000! Hon sa att detta var otroligt bra kamera, och att man fick ett bra objektiv med direkt (18-105mm). Guldfisk minne som jag har så kommer jag inte ihåg allt hon sa om den, men jag minns att jag blev VÄLDIGT lockad :D

nej ut i snöovädret nu, ses :D

tränatränatränatränatränatränatränaträna

Imorgon kommer dagen jag har väntat på ett tag, det är dags att börja träna igen! Det lustiga är att egentligen kunde jag ju ha börjar redan igår, men nu har ja världens grymmaste schema framför mig! Har kollat runt på lite olika sidor om träning & kost, så har allt planerat i mitt huvud, precis hur jag ska äta, träna osv. Så jag är taggad till tusen! Men nu låter allt väldigt knas kanske, men ja ska inte gå på någon slags strikt diet eller så. Bara bli mer hälsosam! :)

Och idag har jag varit och kikat på min efterlängtade kamera! Har spanat in en fin en och i skrivande stund är det bara lite pengar som fattas. Men helst så skulle jag velat ha köpt den redan idag men väntar man på något så väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge. Så vi får väl se hur mitt tålamod kommer att vara om några dar :D (ett plus blir det för bloggen med när jag får kamera, för då kommer det att dyka upp en massa bilder!)

Nej, nu ska jag fortsätta att slösa kvällen på att göra ingenting, ha det kalas!

Måndag - födelsedagsfirande

Idag fyller min kusin år, grattis till henne! Själv så ska jag snart åka land & rike idag för att fixa lite legg, kika på kamera & har man tur så kanske jag får fönstershoppa lite. Hatar att vara fattig. Jag ska fan i mig plugga mega dunder mycket nu & få grymgrymma betyg så att jag får ett awesome jobb & kan köpa hela världen för min lön! Visst låter det bra? :D

Men de planerna får vänta, först så måsta min chef börja svara på mina samtal, annars blir det ju lite svårt. Man måste ju börja någonstans & just nu står det bara stilla. Dumma chef :(

Återkommer senare då jag KANSKE (!!!) om ja har riktigt jäkla tur har med mig en liten baby hem, eller vid sitt rätta namn KAMERA !! :DDD

Nytt år, ny design, woho!

Som ni ser byter jag lite kläder på bloggen, bara tillfälligt dock! Ska hitta något bättre jag lovar, men kände att så som min blogg såg ut innan funkade inte riktigt längre. Men nu ska jag fortsätta leka lite!

P.s, GOTT NYTT ÅR! Min nyårsafton var perfekt, kunde knappast haft det bättre. Har ett par nyårslöften som jag ska och tänker hålla, samt att jag ser fram emot 2010 då de flesta jag känner fyller 18, då ska vi fan slå klackarna i taket tusen gånger om :D PLUS att min första utlandsresa kommer att ske i slutet av februari, veckan efter sportlovet, dvs TVÅ VECKORS LOV! happyhappyhappy face! d.s

RSS 2.0