:)

Hej

Ja är lite trött, lite grinig och ska snart åka iväg och fota med mia. Lånat systemkameror från skolan. Önska mig lycka till och att ja kommer ta fina bilder, lär behövas. Fattar noll komma nollnollnollnoll ....

JAG BER OM URSÄKT

Skrev fel igår. Mias systers son heter AXEL, inte anton!

TRÖTT !

Igår så sov min söta pojkvän över hos mig, fruktansvärt mysigt! Mindre mysigt var att vi fick gå upp klockan FEM på MORGONEN för att ta bussen kl 6, framme halv 7, för att våra lektioner börjar kl 8. Det är helt sjukt, och jag blir så jävla förbannad på skolan. Sitter här nu och är helt utmattad pgr av detta. hade inte ens en lång lektionsdag heller! Ja tänker tvinga skolan att betala taxi för mig så jag får omma i tid !

Bortsett från detta leker livet, var med mia och hennes systerson anton idag, jättemysigt. Och jag är världens happyface för ska låna hem en av skolans systemkameror över helgen. Gissa om ja kommer ta mycke kort? OHJAAAAAAAAA

Foto lektion.

Hejhej bloggen, sitter i skolan just nu har har rast. Har foto lektion och går igenom grunderna i PS. Kan dem redan så detta är en ganska slapp lektion. Tänkte lägga upp lite bilder från igår. OBS! Oredigerade, orkar inte redigera dem just nu. Dessutom skulle vi lära oss bländare & slutare så bilderna är ganska tråkiga.



 
run bitch, run





nu börjar lektionen igen, see you later!

bad update

Dåligt med uppdatering var det här. Skolan och pojkvännen tog upp min tid under dessa dagarna.
Idag har jag haft min första "riktiga" foto lektion, så fruktansvärt roligt! Äntligen ska jag få lära mig hur kameran fungerar och etc. Har 12 timmar lektion sammanlagt under en vecka, vilket är jävligt nice. Foto är ett väldigt chill ämne PLUS att de är något jag verkligen gillar. GREIT ! :D Idag var vi ute och fotade hela dagen, lärde oss vad slutare och bländare var för något och hur det fungerade. En dag i kba med andra ord.

Ska se ifall ja kan uppdatera på foto lektionen imorgon. Datorerna i skolan dampar en hel del så får se om jag orkar krångla, hehe. 


What a night

Godmorgon, jag är uppe med tuppen nu redan kl 9, hehe.
Gårkvällen var ganska rolig. Ja fick köra min brummbrumm moppe dit för pgr av att ingen kunde köra mig/inga bussar gick. Mötte upp Jennifer, sen Bob, vandrade upp till Tina. Så vi kom dit, chilla, men sen när mörkret trängde på så blev de just allt annat än chill. Det blev en massa bad i poolen, några rätt redigt fulla brudar (SIRI!). Det blev lite bråk och försoningar och en och annan fyllesamtal. Här kommer ett par bilder som jag tror kommer uppskattas, haha! :D



Party-fixarn' Tina & Adam


Emelie, Adam & Siri!


Martina, Adam & Emelie (igen, hihi)


Emelie, ny badade Jennifer & Bob, samt Martina


Siri & Danne, Siri flörtade hårt med både han & hennes kära Love Antell


Bob, Random Dude & Emelie badar!


Random dude fryser, Martina glor.


Siri, go & gla!

NAVELPIERCING

Ni i klassen samt övriga kompisar som läser detta nu, har ni eller vet ni någon som kan låna ut en navelpiercing till mig inom en snar framtid?

DEAD BY APRIL!

Jag är så happyface man kan bli. Igår var det NRJ in the park på Liseberg, var där med Bob & Mia, och de vart riktigt nice faktiskt! Dead by April var bäst, helt klart! Har gillat dem lite förr, men nu efter att jag såg dem så älskar jag dem! Hahah, nej men nästan. Och jag måste säga att sångaren var sjukt snygg :D

Återkommer lite senare om jag kan, blir party ikväll så får se om jag hinner komma hit innan. Då ska jag berätta mer vad som hände igår och visa lite bilder också.

Smell ya later :D


Torsdag

Första "riktiga" skoldagen idag. Jag måste säga det att jag älskar torsdagar, slutar kl 11! Har en lektion, foto, på 3 timmar. Idag gick vi bara igenom lite om vad som kommer hända under terminen och så gjorde vi en liten enkel uppgift.
Är ganska trött så har inte så mycket att tillägga om dagen, men har lite news om vad som händer i helgen.

Imorgon blir det Njr på liseberg med ett härligt gäng vänner, på lördag blir det eventuellt fest och på söndag ska jag SOVA! Helgen i korthet med andra ord.

Hörs av lite senare :)

Tired..

Gud, jag är så fruktansvärt trött! Slår vad om att ja bara känner så just nu, ikväll när jag egentligen borde sova så kommer jag med hundra % säkerhet vara hur pigg som helst, suck.

I alla fall, kommer förmodligen bli lite dåligt med uppdateringar nu när skolan har börjat. Visserligen har jag ju lite lektioner vid datorer så kan ju passa på då, men som sagt, kommer nog bli lite dåligt med det. Men ska försöka vara duktig och uppdatera så ofta jag kan!

Second grade - första skoldagen!

Jag lyckades inte direkt somna så tidigt som jag hade velat igår, men jag kom upp i tid i alla fall! Sen bar det iväg till skolan, och de var askul att få träffa alla igen. Har saknat dem alla! Kändes som de var igår man såg dem, fast alla är mycket gladare, haha.
Vi samlades alla tvåor och treor i "storan" och där presenterades de nya lärarna osv. Ser faktiskt lite fram emot det, då jag bara har 3 ämnen som är lite svårare, resten är ju buslätt! :D

Sprang omkring med klassisarna i kba hela dagen för en foto uppgift vi fick. Riktigt sjuka, eller snarare konstiga bilder skulle vi ta, men det var rätt kul ändå. Jag lovar, ingen annan skola är som LBS! Sedan gick jag omkring på stan med Bob tills bussen kom, och nu sitter jag här och tar de lugnt. Imorgon börjar mitt schema och min dag börjar med att ja kommer försent! -.-

Det är så att mina lärare inte vill ändra schemat TROTS att de är flera elev som inte kan vara i skolan prick kl 8, däribland jag, pgr av att våra bussar går så sällan. Så varje dag förutom måndagar kommer jag att komma 20 minuter försent till skolan. Inte kul någonstans..

Vi hörs av lite senare ikväll, nu ska jag chilla !


bjuder på en bild jag tog när jag var på styrsö i sommras!

J*vla idiot gubbe !

Hörde nyss en stor small, trodde först att något hade hänt på vägen. Men min syster & jag gick ut på våran altan och såg att det gick någon på åker som ligger framför vårat hus. (Bor i skogen så är omringad av åkrar och skog). Våra grannar har ett älgtorn på åkern, så den här mannen som vi antar är en granne gick ut till åkern och hämtade något som vi tror är ett råddjur eller en hare, vi såg inte riktigt. Han släpade på det men samtidigt såg de ganska lätt ut, så vi är inte säkra men något var det.

Men det värsta är att idioten släpar djuret till bäcken här och slänger ner det där! Bara sådär! Jag blir riktigt jävla förbannad på sånt. Vet inte ens om han får skjuta just nu, är det ens jaksäsong liksom? Dessutom är åkern så nära vårt hus att han kan av misstag skjuta in på vår tomt. Det kan gå sjukt illa det där.

Jag är så jävla arg just nu så de finns inte!

love

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om så jag slänger in en liten bild på Emil och mig. Bilden är tagen i frebruari, då båda är så fint ofixade, men det gör bilden lite charmig tycker jag. Så både han och jag har blivit och är lite snyggare nu än då får jag säga!


Sista dagen!

Nu har sista dagen på mitt sjukt sköna sommarlov snart tagit slut. Gick upp redan kvart i 8 imorse för att åka in till kba för att träffa mia. Jag kunde inte vänta tills imorgon, så vi gick till skolan de första vi gjorde. Och gud vad det är fint och GUD vad många ettor! För många nästan, haha! Men de såg så små och söta ut så det går nog bra. Kände igen vissa ifrån min gamla skola så lite bekanta ansikten är det ju allt. Träffade även på ett par klassisar, vilket var sjukt roligt då jag knappt har träffat vissa av dem på hela lovet. gosh, ja älskar verkligen min klass! :D
Efter de gick vi oc tränade, sedan gick vi till skolan - igen. Jag kunde bara inte låta bli!

Sedan gick Mia och klippte sig, sedan en snabbis på k-mässan för att inhandla något nytt klädesplagg. Blev ett vanligt bas linne då mitt vita gick sönder för ett tagsedan. Så det behövdes! Sedan bar de av hemmåt igen för att njuta av de sista timmarna. Man kände verkligen det i luften i morse att de var höst, och är de höst ja då är det skola. Så imorgon får jag träffa dem allihopa och det ser jag faktiskt fram emot + att de blir en överraskning för oss tvåor. Ska bli roligt!


bjuder på en ego pic.

update

Jag känner mig för första gången på hela sommaren trött tidigt på kvällen. Men det är bara bra, för imorgon ska jag upp tidigt för att åka in och träna med mia. Sen tänkte vi ta en sväng förbi skolan och se hur det ser ut. Ska nog ta vara på min sista sommarlovsdag genom att köpa en ben & jerry. Har inte ätit de på hela sommarlovet (SKANDAL) så varför inte göra det den sista dagen på lovet?

Man märker att jag är lite utav en nybörjare här, har absolut inte fattat hur man svarar på kommentarer! Går man in på personens egen blogg och svarar? eller svarar man genom att kommentera samma inlägg? God, känner mig som en gammal tant som fattar nada.

hmf.. har försökt lägga upp en bild här nu ett tag men det vill inte funka :/ Synd, om inget annat kanske jag lägger upp bilder lite senare i så fall. Vi hörs!


2 days left

Usch, nu är de bara två dagar kvar av mitt härliga sommarlov. Jag börjar faktiskt bli lite pirrig i kroppen, inte pgr av nervositet utan snarare av förväntan typ. Ser fram emot att få träffa alla igen och så vill jag ju se de nya lokalerna och de nya lärarna. Och testa på vårt nya schema också som faktiskt blev helt okej i år! Men samtidigt så längtar jag redan till nästa lov, för de kommer att bli en tuff termin känns det som. Vet inte riktigt hur jag ska få tid med allt. Liksom, jag vill hinna träna och jag vill hinna umgås med Emil och med mina kompisar. Och på det behöver jag också vila imellanåt. Nej, ett stort minus för skol ångesten alltså!

Men denna terminen så ska jag försöka att göra det här:

- Plugga. Så fort jag får en uppgift ska jag göra den och inte låta uppgiften släpa efter mig till våren som de gjorde sist. Utan plugga & satsa lite på skolan. Höga betyg vore ett plus!

- Träna. Försök träna så gott de går så mycket som möjligt. Det är bättre än ingenting! Men skolan är prio ett.

- Inte vara någon bitterfitta och sitta och deppa och sura på rasterna. Ta vara på mina vänner samt pojkvän istället för att klaga och sura på dem. Jag ska vara glad, och ta vara på den sista skoltiden som är kvar. Nästa år är ju trots allt sista året.


Rix Fm festival - 09 , göteborg

Gissa om jag är trött nu eller? Har stått upp i 3 timmar med en stor tung väska samtidigt som jag har försökt att stå på tå för att se över alla andra. Tja, vad ska man säga, är det konsert så är det! Var som sagt på Rix Fm festivalen med ett gäng kompisar och kollade på bland annat E.M.D, Alcazar, Melody club m.m. ganska roligt faktiskt! Fick rätt bra platser också, kom längre och längre fram och tillsist stod jag nästan längst fram.

Men gud vad alla blev sura när man knödde sig fram! Okej, jag förstår att de kanske inte är så trevligt att ta en annans plats genom att inprincip putta iväg andra men hallå, de behöver väl inte komma till med klor och tänder för det? I alla fall, här kommer lite bilder som jag tog under kvällen :)
(& ja ska köpa mig en bättre kamera, då mina bilder inte blev bra alls. Min kamera är med andra ord ingen kamera man ska ha med på konserter!)


Janet Leon, detta var den bästa bilden då de andra var suddiga, hehe


Kim.


Titti, Roger & Gert


Sångaren i melody club, som förövrigt dansade omkring som jag vet inte vad. Bra var de i alla fall!


Andreas Johnson


Alcazar - bästa på hela kvällen enligt mig!


EMD

Nej, nu ska jag gå och lägga mig mina kära vänner, är otroligt trött och de kommer ju faktiskt en dag imorgon också! Sov så gott!

Söndag ftw

Godmorgon! :)
Lördagen slutade med att jag stannade kvar hos emil. Vi har bara chillat och kollat på film, han har också pluggat lite medans jag försökte hjälpa till, men de gick sådär. Vädret var ju ganska uselt så vi blev sittandes inne.

Idag så ska jag mysa lite med Emil när han har vaknat, sen så ska jag in till göteborg och möta upp några kompisar. Vi ska gå & kolla på Rix Fm festivalen hade vi tänkt. Sist jag kollade på Rix Fm var för två årsedan, så de är väl på tiden att gå dit igen. Ingen favoritartist kommer att uppträda, men de är ju bättre de än att sitta hemma! Dessutom så får man ju komma ut och träffa folk :) & jag lovar att försöka ta lite kort och lägga upp, de blir så tråkigt med bara text, text, text. Bilderna kommer in ikväll eller imorgon!

Hörs lite senare!

Lördag

Godmorgon bloggen!
Sitter här nyvaken och har gosat in mig i ett av emils täcken, supermysigt. Är ganska slö idag, har inte sovit så mycket, hehe. Ja, här händer det inte speciellt mycket. Emil sover och de enda jag orkar sysselsätta mig med är datorn. Hade tänkt kolla runt lite på allt det vanliga!

Dagens planer är osäkra, antagligen så ska jag inte åka härifrån förrens imorgon, så de blir nog dåligt med uppdatering för min del. Men ja ska försöka skriva så fort jag får chansen :)

Usch, nu är det verkligen inte lång tid kvar tills skolan börjar.. Ja, igår skrev jag ju att jag såg fram emot det, men det var igår! Idag känner jag verkligen inte för att börja gå upp halv 7 på morgonen igen.
Vad tycker ni om att skolan börjar igen? Spännande, roligt, eller känner du som jag - mer lov?

Sista fredagen..

.. På mitt sommarlov, sjukt tråkigt verkligen! Vill ha mer sommarlov. Dock har de byggt om min lilla skola (förra terminen var vi sammanlagt 200 elever, i år är vi några fler) så vi har fått nya fräscha lokaler i hela skolan + en massa nya lärare. Jag ser lite fram emot det faktiskt, känner att jag behöver komma in i rutiner igen. Men jag lovar, om ett par veckor kommer jag böna och be efter sommarlov igen, haha!

Igår var jag som sagt i stan med Natalie & Sosso. Hittade en schal & ett par sjukt snygga jeans. Vi föll för dem alla tre, otroligt snygga var de! Ska lägga upp bild på dem lite senare om jag hinner. Ska åka till min Emil så vi får se om jag får någon tillgång till en dator innan det. För nu ska jag ut och göra lite barnarbete (skämt o sido). Ska ut och hjälpa till med veden. Jag bor inte direkt centralt om vi ska säga så, bor i ett hus i en skog kan man säga. Dock bor jag inte alltför långt ifrån stan i alla fall, så det är skönt!

Nej, nu måste jag kila! 

Quicky

Godmorgon!
Är nyvaken och ska precis hoppa in i duschen, om en liten stund ska jag in till stan med Natalie & Sosso. De blir nog en aning dålig uppdatering idag då jag förmodligen inte kommer vara vid datorn alls, så bloggen blir lite lidande, hehe. Men i alla fall. Ha det sålänge!

Torsdag (tekniskt sett)

Okej, nu är klockan efter 12 så jag räknar denna dagen som torsdag numera. Sitter här och leker för fullt i photoshop, var ett tag sedan jag redigerade bilder så nu är de på tiden att börja igen. Har ju nästan glömt av alla knepen! Men har tänkt sitta här en liten stund och fixa.

Senare idag så ska jag gå och lägga mig någongång hade jag tänkt, ladda lite batterier inför helgen. Senare så ska jag in till stan med Natalie, sedan på kvällen så ska vi gå och kolla på Eves teater. På fredag åker jag till emil igen och stanna där förhoppningsvis hela helgen, på lördag är det fest och på söndag ska jag hem och chilla! Skolan börjar ju om en vecka så det är dags att vrida tillbaka på dygnet. Usch, längtar redan till nästa sommarlov!


Bjuder på en liten bild. Inga större svårigheter, men har tänk göra om den lite till.

jippie!

TUSEN MILJONER TACK TILL MARTINA SOM FIXA MIN HEADER! Nu är sanna kalas glad :D

Onsdag

godmorgon igen.
Vad jag gör? Sitter här som vanligt och väntar på att emil ska vakna, hehe. har tagit hans goaste täcke och sitter här framför datan och kollar runt lite. Och som vanligt så ska jag väcka honom snart :)

Annars har här inte hänt speciellt mycket. Ska hem om ett tag, tror jag. Om jag inte drar och gör något annat. De är faktiskt sista veckan av lovet + att de är jätte tråkigt att sitta hemma. Men vi får väl se hur trött jag är! Vaknade tidigt imorse av att de sågar trän här utanför, typiskt!

bloggtorka. återkommer senare :)

update

Nu är jag hemma igen! Blev en klippning idag & jag tror jag är nöjd.. har inte riktigt bestämt mig ännu vad jag tycker! Har nämligen lite planer på att byta stil, så frisyren va ju prio ett, nu är de kläder som gäller! Har inte hunnit ta någon bild på frillan, men jag kan göra så den ser ut som innan ja klippte mig, & sen den stilen jag är ute efter. Men den stilen kommer inte fram förrens ja har fått på mig kläderna, hehe.

I alla fall, har precis ätit middag, grillat, supergott! & nu ska jag snart gå ner & packa, för ikväll åker jag ju som sagt till emil. Ska försöka ta kort på frisyren också så ni får se den. Uppdaterar väl i morgon bitti när törnrosa sover :)

Tisdag

Snabb update här va!

Emil sov här ifrån söndag ända tills i morse, då han stack till tandläkaren. Anledningen till att de blir en snabb update är att ja, Sofie (lillasyster), mamma samt mormor ska in till stan en stund. Jag & Sofie ska antagligen klippa oss om de finns någon drop-in, jippie! :D Sen ikväll så åker jag hem till emil & myser. Puh, en quicky var de allt, uppdaterar om jag får tid!

Måndag

Haha, goddag får man nog säga, klockan är 2 & nu vaknade jag! Det blev lite sent igår, som alltid. Jag & emil var nämligen ensamma hemma hela natten så då kan man ju inte gå & lägga sig tidigt, man får ju utnyttja situationen! Så va vi uppe & kolla på film, myste & flummade - som vanligt. & som vanligt ligger han fortfarande & sover, hihi.

Well, här händer det inte speciellt mycket i alla fall. Ska gå ner & väcka törnrosa, & eftersom jag int vet hur dagen kommer att se ut så vet jag inte hur bra uppdatering det kommer att bli. Det återstår att se!

Sunday, bloody sunday

Godmorgon.
Ny vaken sitter jag här framför datorn, känner mig dock väldigt utvilad idag. Skönt. Vaknade upp & fick läsa världens sötaste sms! Det är helt otroligt, att jag fortfarande får fjärilar i magen! 9 månader nu på onsdag, dvs, då blir emil mitt längsta förhållande. wiie :D
I alla fall, ikväll kommer emil hit. Innan dess har jag ingen aning om vad jag ska göra, chilla järnet antar jag? Ladda upp inför natten, hehe.

Här kommer en bild från när jag övningskörde på en gräsplätt i Tjolaholm. Det gick sjukt bra får jag säga! Körde pappas gamla SAAB som har sett sina bättre dagar.. Men som pappa själv sa, de är mycket bättre att köra en växelbil som inte är lätt att köra, för skulle man övningsköra en bil som går att växla, köra m.m perfekt och kanske får en helkass bil på uppkörningen så är de bäst att öva på en bil som är lite krånglig. Men trots att pappas bil är svår att köra så gick det super bra. Jag klarade allt på första försöket! Gissa om jag fick en riktig ego kick när jag satt där & körde!


att köra bil var seriöst de härligaste någonsin. Ska se till att få öva igen!

Nej, nu är det faktiskt dags för frukost. Mamma har köpt supergott bröd så ska göra mig en riktigt god macka nu. Uppdaterar snart igen!

Lugn kväll.

Det blir en lugn kväll för mig idag. Har inte riktigt orken att hitta på något faktiskt. Många skulle nog tycka att jag var dum i huvudet som inte är ute på en lördag kväll. Men jag har inte riktigt det behovet att jag måste vara ute varenda helg, nej jag är nöjd sålänge jag får vara med några kompisar bara. Men visst, vissa gånger blir jag sjukt desperat efter fest.

I alla fall, denna lördag kväll så kollar jag just nu på Michael Jacksons film "moonwalker". Det är en extremt kass film enligt mig, men den första halvtimman är grym. Där är de massa klipp på hans olika framträdanden genom åren, från att han slog igenom tills..  90 talet typ? Jag sitter dock mest & bara lyssnar på musiken samtidigt som jag skriver.
Försöker samla lite inspiraton, då jag känner att kreativiteten kliar i mina fingrar men fantasin i mitt huvud står helt stilla! Har alltid älskat att måla, men kan bara måla på lov typ. Visst händer de att jag målar när jag går i skolan & så, men de bästa av mina ritningar blir bäst under loven. Då har jag inte den där stressen i bakhuvudet om alla läxor, betyg etc. Haha, är en liten konstnärs-själ ^^

Nej, nu ska jag kolla  vidare!

hehe.

Ja, har man tråkigt så har man, och det betyder att de blir extra många uppdateringar!
Pratade precis med min mamma i tele, så dagen tog sig en liten twist. Åker förmodligen med dem ut med båten idag också (man får ju passa på när vädret är fint!), sedan ska vi nog ut & övningsköra för första gången. Jag har inte tagit tummen ur röven ännu så detta blir första gången för mig. Spännande. Sedan åker jag nog till Natalie ikväll istället!

Satt just och tänkte på alla de planer jag har. Elle planer, tja, saker att göra kan man snarare säga. Dock finns det ett stort men.. pengar. Jag är i ett stort behov av pengar! Har tittat lite på olika arbetsannonser, för någonstans så måste man ju börja. För jag har mycke som kräver pengar.
Te.x takida biljetten som pappa var så snäll & betalade, de pengarna dras ju från mitt studiebidrag i guess. Sen ska jag klippa mig, köpa nya kläder, vill helst göra detta innan skolan, men tiden är så knapp så det hinner jag nog inte med, hehe. Sedan blir de massa piercingar! Ska ha på flera olika ställen i öronen, sedan naveln & eventuellt ett annat ställe jag har tänkt på, men är osäker.
Haha, stackars er som läser, ni får bara höra om min planer hela tiden. Ska kila iväg här nu, kommer tillbaka när har jag något intressant att skriva ;)



en liten bild på moí, hehe. Den första hittills!

suck..

Förlåt, men jag blir faktiskt en aningen trött på blogg.se. JAG KAN INTE LÄGGA IN MIN HEADER! Jag gör precis som det står att man ska göra, men det funkar ändå inte. Blir man inte trött eller!? De är nästan så man ger upp. Nu har jag ju äntligen en bild, kan de inte funka få funka då? grrr.

Lördag

Godmorgon!
Klockan är 9 på morgonen, och det är lördag.. Har varit uppe sen klockan 7, då mamma skulle skjutsa min lillasyster på läger. Så jag fick gå upp för att hålla ordning här i huset, eller ah, se till så att alla hundar är tysta så pappa (som har jobbat natt) kan få sova. Har legat & degat framför TV:n fram tills nu, då de inte går något roligt program alls just nu. Men what the heck. Det är ju en tidig lördagmorgon som sagt.

Igår kväll var jag hos min gamla klasskompis sofie, och några till från vår gamla klass. Tog inga bilder igår som jag sa, så får ta en annan bild istället.
Och dagens planer är ännu osäkra. Är så galet trött efter mina endast 4 timmars sömn. Men eventuellt ska jag åka & bada i Stensjön med ett par kompisar. Är ännu osäker på hur de blir men om de är varmt ute så tippar de nog åt att dra & bada. Så det återstår att se.


 

f.v Linda, Evelina, Josefine, Daniella, Natalie, Sofie, Caroline & Jessica

Fredag

Hejhej!

Har precis kommit hem från en åktur med båten. Familjen & jag åkte ut vid 12 tiden & vi har badat & stekt i solen. Otroligt skönt! Doppade mig helt för första gången i år också, helt otroligt för att vara mig, haha!
Ska snart hoppa i duschen & göra mig i ordning, ikväll bär de av till Sosso som sagt. Har ingen aning när jag kommer hem igen så det blir fömodligen uppdatering i morgon. Då tänkte jag passa på att lägga upp lite bilder också. Hittills har de inte kommit upp en enda bild här så det är ju på tiden.

pussilago!

Bowling

Min dag blev trots allt lite mer intressant än vad jag trodde att den skulle bli! Myste med Emil hela dagen sedan åkte vi in till kba, han tog pendeln hem & jag åkte till bowlinghallen. En ganska jämn match får jag säga, jag kom dock på sista plats men screw that :)

Imorgon blir det tjej kväll hos Sosso & på lördag ska jag leta fest, hehe. Det är dags att komma ut nu känner jag, och träffa lite folk. Sedan på söndag kommer Emil hit, vi ska mysa sjukt mycket då hade jag tänkt. Laga lite middag & äta lite godis, kanske glo på någon film? Sedan börjar den sista veckan av mitt sommarlov. PAIN! Vill ha mera lov, klarar inte av skolan, tycker att de är alldeles för mycket krav & alldeles för lite fritid. Me don't like.

Nej, nu går jag ner till mig & kollar på TV & chilla sönder!


Thursday, I'm in love

Godmorgon!
Vaknade ganska nyss efter en inte alltför lång natts sömn. Emil & jag var uppe sent & prata & flamsa som vi alltid gör. Så han ligger & sover så sött i min säng just nu. Ska snart gå ner & väcka honom tänkte jag, det är jätte tråkigt att vara vaken själv!

Jag har inget nytt att berätta heller. Jag har börjat leka lite i photoshop igen på jakt efter en header. För just nu ser bloggen HEMSK ut. Så när jag är klar med den så behöver jag bara lite hjälp, sen är de klart! Ikväll ska jag iväg & träna med Evelina tror jag, har inte fått något klart besked ännu. Som sagt, är nyvaken så har inte koll på någonting just nu.

Nu ska jag ner & väcka törnrosa!

Onsdag

Åh, vilket underbart väder det är ute. Har varit ute med M & P & åkt omkring i fjorden med vår båt. Har ju inte varit väder för båtturer de senaste, så vi passade på idag. Idag händer det inte så mycket, ska städa lite snart & sen göra mig i ordning, Emil kommer hit någon gång på dagen. Misstänker dock att de blir på kvällen, för han har inte vaknat ännu. Så jag får gå här & dra sålänge.
Fick i alla fall igenom ett örhänge i det andra örat nu också, så jag är supernöjd!

HAPPYFACE !

jag & emil ska den 26 November se TAKIDA! Ska bli sjukt roligt! & nej, jag gillar inte takida bara-för-att-jag-hörde-curly-sue-en-gång-på-radion. Nej, jag har en 4 år lång kärlek till detta band & den är lika stark då som nu. Såg dem live för 3 årsedan så det ska bli spännande att se hur de har förändrats, nu är de ju trots allt mer kända än vad de va då.
Sedan så kommer ju deras nya album ut den 2 September. LÄNGTAR!

Och den 25 September så spelar Lillasyster på lisebergscenen, också något jag ser fram emot. Så detta blir en bra höst, de känner jag på mig :)

Tisdag

Hej hopp!
Idag blev den en riktig sovmorgon, hoppade sedan in i duschen & tog sedan bussen till kba. Mötte upp Mia & sen drog vi till gymmet! Riktigt skönt var de, men de märks att de var ett tag sedan man tränade. Ska träna igen på torsdag, vilket jag ser fram emot. :)

Nu ska jag egentligen städa mitt rum, men jag hittar alltid något roligare att pilla med än att städa! Till exempel så tog jag hål i örat själv för en liten stund sedan, gick ganska bra. Dock så gick de inte lika bra med det andra örat, nålen vill inte gå igenom. :( Så ska försöka om en liten stund igen, just nu är det örat väldigt rött så ska vänta till de har lugnat ner sig lite. Ska be min lilla mor trycka igenom de, det är inte så snyggt med bara ett piercat öra ^^

Nej, nu måste jag faktiskt städa.. Dammråttorna börjar vidga sina vyer & vägrar stanna under sängen. Vidrigt.


Lyckan är gjord..

... jag ska ÄNTLIGEN träna imorgon ! :D
Efter i princip 2 (nästan 3?) månaders uppehåll så ska jag äntligen masa mig iväg till f&s & träna skiten ur mig minst sagt! Känner mig så oerhört peppad så det finns inte. Har som sagt ett litet mål, eller två små till & med:

1, Träna minst 2-3 gånger i veckan, har jag möjlighet så ska de bli fler gånger. Eftersom skolan snart börjar så kommer skolan faktiskt lite före.. Hade så hiskeligt dåliga betyg i 1:an, men i 2:an så ska de blir ändring på det!

2, Det blir en navelpiercing för min del till vintern (happy face !! : D) & jag tänker inte sätta en nål genom min navel om min mage inte är snygg nog tt bära den, så är det bara! Sedan blir det tatuering så fort jag har kommit på motiv & ställe, & då skadar det ju inte heller med en lite snyggare, fast kropp.

Haha! Jag låter fruktansvärt fjortis & utseende fixerad när jag skriver detta, men nej! Det är bara mål för mig själv, inget annat. Träning är ju trots allt nyttigt för kroppen.
Nej nu ska jag läsa alla mina miljoner bloggar, tjingeling!

Hemma

Okej, nu är jag hemma igen - utan emil. Vi bestämde att han kommer hit på onsdags istället. Kom i alla fall hem till nybakade kanel bullar, mums!  Då gick humöret upp igen :)

Tja, min kväll blir nog inte roligare än såhär. Blir antagligen att dega framför TV:n med massa kanelbullar & isisar (isglassar, minns inte namnet men de är galet goda!) Men såna här kvällar behövs också, då man bara chillar & tar det lugnt.
Imorgon vill jag åka in till kba & träna med mia, men mamma vill att ja ska vara hemma & städa. Ska försöka få gjort både och, så både jag & min lilla mamma blir nöjda.

Nej ska kila nu. Återkommer nog ikväll om jag har något vettigt att säga :)

Måndag

Sitter hemma hos baby, har varit vaken i snart 2 timmar & han ligger fortfarande & sover. LOL. Ska strax väcka honom ordentligt. Jag börjar bli rastlös!

Jag kom i alla fall hit igår, & vi har inte gjort speciellt mycket. Kelat, kollat på film & spelat lite. Ska se ifall ja kan tvinga hem honom till mig idag så vi kan BADA! Har bara badat 3 gånger detta året, får ta & bli lite ändring på de faktiskt.
Så nej, nu ska jag väcka törnrosa. Fler inlägg kommer såsmåningom.
pussilago!

Lördag

Tjing!

Det blir en snabb uppdate idag. Kunde inte somna inatt, väckte pappa mig i morse & sa att jag & min syster skulle åka ner till mormor & jobba... Så har varit där ett tag nu & krattat gräs! Ska äta lite snabbt nu sen ska jag göra mig i ordning. Ikväll blir de ju som sagt Varberg.

pussilago!


RSS 2.0