Halloween på g people!

& första halloween festen börjar nu på onsdag, nästa blir på lördag, ser fram emot det. Ska bli mycket intressant att se vad alla klär ut sig till! Själv ska jag sjääälvklart vara djävul. Detta blir mitt tredje år som djävel & jag trivs bra som de. Ska se om ja kommer på nått jävligt att göra också :D

!

Jag lever. Har varit hos emil hela långa helgen, myspys. Helgen i sin korthet har varit party i lerum, mysmys & ännu mera mys och så film på det. & jag är skittrött just nu, dags att nana :D

ledig, WOHO

Ja då var måndagen avklarad. Satt lite i skolan & gjorde en ganska simpel manual till min APU sam-ordnads-grejs-gojs. Sedan drog vi + killarna i spel klassen till Linnéas som firade 10 år på kungsmässan. Vilket betydde att ALLT kostade 10 kr! Världens kö var det dit, men mmmh, min bulle var god! Så om jag inte får något mejl om mer jobb ifrån han Henrik så betyder det att jag är ledig imorgon! :D Dock ska jag upp tidigt, men ska dra på shopping är det tänkt så jag klagar inte! Ska kika på födelsedags present till emil också, hihi ^^

dåtida poet?

känn dig älskad
pang, pang! rätt in i hjärtat, du är träffad av amors pilar.
han den lilla krabaten med vingar på ryggen & pilar med
rosenröda hjärtan som dansar omkring
just du, 
just du har blivit träffad av denne amor & hans
kärleksförgiftade pilar.


Läser min gamla lunar blogg, & texten ovan är något jag skrev för 3 årsedan. Jag förstår inte vart jag fick kreativiteten att skriva ifrån? Vill gärna ha den tillbaka. Älskar att skapa & skriva är ju också ett sätt att skapa, att vara kreativ.

wopsie!

Tja, vi har alla dåliga dagar, FÖRLÅT att råkade läsa något så tråkigt :) I alla fall, idag är jag happyface för idag kommer pojkvän hit! :D & imorgon blir det förmodligen lite party också, nice!


:(:(:(

nu är jag arg, & jag är ledsen. livet går verkligen inte som man vill & inget blir som man har planerat. TYPISKT säger jag bara. om ni vill veta så ser jag uppriktigt sagt ut som en sur/ledsen smile ni vet. denna -> :(
jag ser verkligen ut så just nu. och ja hoppas inte någon i familjen börjar prata med mig snart för då kommer jag bara att fräsa åt dem, och de är inte så bra. & jag vill inte gå in på vad, för egentligen är de ganska barnsligt, men de flesta vet väl hur kärlek är? (nej inget dumpande med emil, de är nått annat, men inget att oroa sig för) det blir aldrig som planerat. och de gör mig bara så jäkla ledsen.

men man måste ju ha sina dalar för att kunna ha sina toppar. fan vilken korkad jävel som kom på det. han/hon/det måste ha varit jävligt korkad.

blablablej

Är i skolan.

Bilskolan nästa!

cha cha!
Jag chillar här lite framför datan, ska om en halvtimma åka till bilskolan för att vara på en sån där teori kurs, så att jag får övningsköra ute på vägarna. Jag är inte jätte sugen på att sitta där i 4 timmar, är redan fruktansvärt trött så kommer antagligen att somna!



Sen så bjuder jag faktiskt på lite dåliga bilder också! Lånade hem kamera från skolan serru, & då blir de minsann party! Dock inga snygga ego bilder, men bilderna jag tog i morse ute i frosten blev en aning bättre! Dock är mina händer förfrysna efter dagens lilla promenad i kba så de är alldeles torra & fula :(

:D

HIHI! Gillar att siri gillar min blogg iaf ;D
Emil stannade ända tills idag (söndag-tisdag) mysigt! & igår började våran APU. Jag har världens skönaste APU projekt som jag beräknar kommer vara klart på fredag & det betyder bara en sak : EN LXTRA LEDIG VECKA ;D dvs 2 veckors lov då. ASGÖTT.

bara för att min skola är bättre än din :)

changed planes,

Planerna ändrades ganska drastiskt. Mitt i allt städande bestämdes de istället att emil ska hit, sååå ja gav upp städandet för dagen & tar det imorgon efter APU:n istället. & någon joggingtur blir det inte idag heller. Haha typiskt! Men det kommer fler dagar.

Är sjukt sugen på nudlar! Verkligen jättejätte sugen! Men vi har bara ett paket kvar med kyckling nudlar, men vi har ingen kyckling hemma ;( så vill inte slösa på de sista paketet nudlar. Lol, vilket jävla dilemma va? PLUS att jag just insåg att va dålig min blogg är, ofta nån ens bryr sig om att jag är sugen på nudlar & kyckling? Klart ni inte är!

Nä, nu återgår jag till spotify & drunkar i musik till bby kommer & förgyller min dag. Om någon ens bryr sig som att läsa detta ;D

Godmorgon!

Söndag idag, vilket betyder att jag ska städa klart mitt rum. Började igår men gjorde aldrig klart det. Sen hade ja tänkt att gå ut & springa, röra lite på kroppen! Jag kan inte träna om jag känner mig stressad, om jag har massa läxor eller prov att plugga på, då går jag bara till gymmet & gör ingenting, känner mig bara pressad på att åka hem. Hur ovärt är det inte då liksom? Slös på mina ganska få klipp på mitt gymkort. I alla fall, men idag känner jag att de är en perfekt dag! Jag är utvilad, har inget att plugga på då APU:n börjar imorgon, de endas som saknas är oljan, dvs frukost, hehe. Orkar verkligen inte åka in till kungsbacka heller så jag får helt enkelt ta vad naturen har att erbjuda, med andra ord grusvägar! :D

träningsvärk.

Vill man garanterat få träningsvärk, typ överallt, då rekommenderar jag att man umgås med sin pojkvän, haha!

LÖRDAG..

.. Det är den dagen då jag ska ut & träffa gamla men kära vänner, wihoo! Så mig kommer ni inte se mycket av ikväll, höhö :D

:D !

Gissa vilka som har varit ihop i 11 månader på måndag!?



ME AND BBY! :D

Kuk.

Nu blir jag sur, skrev ett fint litet inlägg om mina foton som jag tagit i studion blablablej. jaha. de ligger i skolans datorer, inte på datan här hemma. Kuk.


Kackelackor..

.. det är våra nya elever i klassrummet bokstavligt talat. Nu för bara en liten stund sedan så hittade vi en liten gäst på golvet. AS VIDRIGT! Jag hoppas att de kommer insekts-sanera hela skolan, hur fräscht är de liksom med kryp i väggarna?

Inte alla som dricker saft till frukost!

Nej, exakt. Min lillasyster drack upp ALL mjölk imorse så varken jag eller emil fick något, & jag vill inte veta hur mamma reagerade när hon insåg att hon nu inte har någon mjölk till kaffet! Ja, så det blev helt enkelt saft till frukost.

Nu har jag haft fotoprov, & jag TROR det gick bra. Kände mig ganska säker, men ah, det är oftast då de brukar gå galet. Redigerar mina modell bilder nu, & om typ en timma ska vi i klassen sticka från skolan & glo på en fotoutställning, NICE.

plugg inför prov: FOTO

Pluggar inför det kommande foto provet. Man måste bli minst godkänd annars får man inte börja på nästa kurs. Så ja, jag tar detta provet ganska seriöst. Har suttit & pluggat här ett tag & har tänkt plugga lite till. Sen så fortsätter jag imorgon. Annars så chillar jag på dillen, kollar facebook och bloggar, glor ut på regnet etc. Har faktiskt varit ute & fotat idag! Gjorde om min syrra så hon fick en ny skön stil sen så passade vi på när solen var främme. Är ganska nöjd, faktiskt. Räknar mig faktiskt som nybörjare fortfarande!
Kanske slänger upp ett par bilder på facebook sen, en liten tjuvtitt!

hehe, HAPPYFACE!

Strålande nyheter denna morgon!
Fick VG på mina naturbilder, AWESOME! Men det som slår allt är väl att ja fick VG på svenska provet ;D;D;D Trots att jag gjorde uselt ifrån mig. haha. fast blev lite sne nu ändå. då måste ju alla andra ha fått mvg då :P

FÖRRESTEN!

Har fan fått ett jobb på G kanske! :D
- Dock inom åldervården, men vafan. 95 spänn i timmen, JAG KLAGAR INTE! Ska dit & prata med chefen om ca två veckor men kommer inte börja förrens till våren. Måste vara 18 så det är tur att ja fyller år tidigt på året!

fredagsmys - not

cha cha, sanna girl här, lol.
Sitter hemma denna kväll, i know. Imorgon blir det utgång dock. Försöker redigera lite bilder, men hjärnan har kortslutning när de gäller fantasi. Får dock hoppas att de återkommer inom kort, för annars kommer jag få en sjukt tråkig kväll.
Fast de kan ju tekniskt sett inte bli värre. Eller jo! Om de blir strömavbrott :O

Spotify funkar inte, & ja blir jätte ledsen över detta ;(;(;( Har en lite bad-day idag, känner bara för att ligga i sängen. Med emil :D Men iaf, ja ska lägga mig tidigt så att ja slipper sitta uppe & tänka. Jg hatar att tänka för då kommer bara dåliga saker in i mina tankegångar. Det är de sista jag behöver idag!

RSS 2.0