Perfekt sammanfattning av 2009, ett jäkla bdb test!

Liten summering på mitt 2009. Och jag vågar inte säga att 2010 ska bli de bästa året för då blir det aldrig så, så jag låter bli & låter året komma och överraska mig i stället ;)

2009 !

Hur har året nollnio varit för dig? - i stora drag toppen. 
Bättre än förra året?  - OHJA !!
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - att jag under hela detta året var tillsammans med emil, sen är det säkert mer men kommer inte på något just nu.
Har du flyttat under år nollnio? nix.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - massor
Isåfall vilken? -  om någon undrar så skickar jag spotify länk!
Har du druckit mkt alkohol - höhö, lagom :D
Har du kysst en främling? - nix.

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollnio? -  den bästa jag någonsin haft, för att vara helt ärlig!
Har du varit kär? - Yes.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja! :D
Har du haft ett hemligt förhållande? - nä.

SORG&HÄMND.

Har någon i din närhet tagit självmord? - nope
Har  någon i din släkt avlidit? - nix.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - hehehe , ja :D
varit i slagsmål? - nä.

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - ajemän.
I såfall vad? -  betett mig dåligt mot de som inte förtjänar det.
Har du skämt ut dig? -  jorå.
har du ljugit för en vän? - nej.
Har du varit ute en hel natt? - näää, men nästan, typ.
Har du blivit tagen av polisen?  -  inte tagen men jagad :D
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Yapp.
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - Senast var inatt.

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? LBS
har någon varit elak mot dig i skolan? ah, dumma lärare som sätter dåliga betyg, jag som är så begåvad :O
Hatar du ngn på din skola? - nä.

Har du gjort ngt framsteg? - fått mitt första MVG ! :D
Haft alla rätt på ett prov? - dessvärre inte ..

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - Jao.
Har du förlorat en vän? - Ja.
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej.
Har du ljugit för en bästavän? - Nix.
Har du haft en relation med en vän? -  nä.
Har du många killkompisar? -  Jag har så de räcker!


nu är det jul igen, happy new year.

Hejhej på er här i mellandagarna. Kan meddela er att en comeback för denna bloggen kanske är på gång! Ska bara hitta någon som hjälper mig för jag förstår mig varken på koder eller siffror eller bokstäver så det arbetet tänker jag ge till någon annan. Villig någon? eller heter den någon villig? Jaja, ni fattar!

I alla fall. Min jul var okej, fick pengar & lite krimskrams. Pengarna som jag tänkte köpa en ny garderob för ska nu gå till en kamera, både plus & minus. Jag behöver verkligen nya kläder !! Men sen vill jag verkligenverkligenverkligen ha en kamera... Får en sån jäkla ekonomi-ångest över detta, och man ska väl inte ha ångest på jullovet heller? :O Sen blir det eventuell en utlandsresa i Mars och så vill jag ju ha både pengar och en kamera med mig, gud alltså. I-landsproblem!

Men lite positivt är väl att jag imorgon ska gå upp gaaaalet tidigt för att ringa till mitt (förhoppningsvis) framtida jobb! Ska fixa lite tider så att ja kan få prova på det redan nu i Januari. Så då hinner det rulla in åtminstånde en lön innan jag eventuellt åker iväg på den där resan. Vågar för övrigt inte nämna så mycket om den, för de blir ju tråkigt om de inte blir av ^^

Har i alla fall inte gjort någonting på mitt lov, Emil var här igår till idag. Vi har för övrigt knullat sönder min säng! Nä, skoja. Han kastade sig däremot ner i min säng och då gick två brädor sönder.
Jag ska i alla fall som det ser ut som just nu inte göra något på resten av dagarna innan nyår, både skönt och inte. Ska se ifall ja kan hitta på något skojsigt på onsdag kanske! :)

Och så återstår det bara nyår då. Den ska firas med Emil, sen vet jag ärligt talat ingenting mera! Tror det är dags för mig att uppdatera mig lite på den punkten faktiskt. Och så får vi be med alla händer och fötter vi har för att jag får åka till honom på nyår, Amen!

men TJA ! :D

Nu är det så att mina små vänner har under veckan påpekat att ja inte har uppdaterat. Nej, det har jag inte! Jag har inte haft tid att berätta mitt liv i detalj för allihopa. Har kommit på en sak att de är mycket roligare att vara ute & göra saker, gå på nya äventyr osv istället för att sitta och skriva om vad man har ätit idag, vad man har köpt, hur man mår osvosvosv (syftar på de stora bloggarna nu, inte på nån annan, okej?) så, här kommer de bara uppdateras när man ha död tid över, som när man passar huset + hundarna på en söndag och inte kommer någonstans wiiiiiie :D

Min dag dårå:
vaknade för 45 min sen, åt en liten bulle (omg glömde ta kort!) tittat på tv i 5 min, suttit här i ... en kvart typ, lyssnar på musik osvosvosvosv KISSES AND HUGS <3

RSS 2.0