-

if you ain't have no money take you broke as home
 - fergie, glamorous

antiken.. !?

jag orkar inteeeee. Jag förstår verkligen inte vad det är för nytta med att kunna antiken & dess litteratur. Jag fattar inte vad det ena eller det andra är, jag kan inga årtal & knappast några namn! Har skrivit fusk grejer på min händer & ja planerar att tjuvkika lite på mobilen också. Alla medel krävs, för ja ska ha bra betyg, inte nått jäkla IG eller G! Så.. varför jag sitter här ist för att plugga är ju en bra fråga :D

jävla tisdag

Jag har fått sömnproblem! Tror jag. Ja har nämligen kommit in i en ganska tråkig rutin nu här under de senaste nätterna. För de första så blir jag aldrig trött, eller jo, men inte tillräckligt trött för att kunna somna. De tar sjukt lång tid för mig att ens kunna slappna av. Men när jag väl somnar, så hinner ja aldrig komma in i djupsömnen, nej för då ska ja promt vakna efter några timmar & kan då åter igen inte somna om. & när jag väl gör det så drömmer jag, MASSOR! & då sover jag verkligen inte bra. Sen så stänger jag av mitt alarm i sömnen också. Skillat. GIVE ME SOME SLEEPING PILLS? :DD

Idag har ja varit i skolan, fotofotofoto hela dagen. Fick sluta tidigare för att börja på vår nya uppgift: modell foton! Har hittat mina blivande modeller & ska fota i både studio & natur hade jag tänkt. De enda problemet ja har nu är kläder, hur mina modeller ska se ut osv. Men det löser jag! Ska gå loss på min syster när hon kommer hem & göra nått riktigt crazy. Man behöver väl liksom inte alltid vara sten-seriös?

Det är inte varje dag man får tacos till frukost!

Precis, har smällt i mig tacotallrik nr två & är nu redo för dagen. Jag har ett lite enklare engelska prov & ett ganska svårt prov i svenska på gång, så idag blir det plugga! Men först ska ja hänga här en stund & lyssna på musik. Men en dag som denna hade jag önskat att ett dygn var dubbelt så långt. Jag har haft en klädbomb nere i mitt rum som hade behövt få städas upp lite. För det ser grisigt ut, jag lovar.

framåt? nej bakåt.

Precis som rubriken lyder, jag är bakåt idag. Efter bion igår åkte jag & emil till hans kompis i Kullavik på korvkrök. Dvs, 7 killar & så lilla jag. Vi va inte där speciellt länge men de va helt okej, dock inte speciellt livat. Jag kom på idag att jag gjorde nog de pinsammaste någonsin, tror jag. Vi satt i en källare under ett garage, & såklart blir man ju ganska pisse-nödig efter ett par groggar. & jag kunde ju inte precis kissa på mig som en bebis, eller springa in i huset där Alex (killen vi var hos) föräldrar bodde, så jag tog mig promenad upp till en grannes trädgård & resten kan ni ju gissa själva. Självklart väldigt väl gömd under ett par gigantiska buskar. Liksom de hade vart katastrof om nån kom på mig! Gud. Varenda gång jag tänker på kullavik så dyker det upp i mitt huvud. haha.

& nu sitter ja här hemma, med det största glaset världshistorien någonsin har skådat då min kropp är som en öken idag. Jag vill även passa på att berätta att jag har nog också världshistoriens bästa pojkvän. Han är verkligen någon jag kan prata med allt om, någon som jag kan diskutera saker och ting med. Behöver inte säga så mycket mer än så. Nu ska jag glo på film, sen ska jag fan sova.


inte okej.

3 prov på G. Matte på fredag, engelska på måndag, svenska på onsdag. (& idag är det onsdag kväll, och jag har inte börjat plugga alls.) Är jag körd eller är jag körd? Nästan. Ska ta tag i matten imorgon, svenskan & engelskan till helgen. Sen löser det sig! Jag vet i alla fall att jag har absolut ingen som helst lust alls att plugga. Inte överhuvudtaget.

Annars har dagen varit lugn. Imorgon ska jag till körskolan på synundersökning, kolla så att ja kan se alla grodor, harar och diverse saker som kan tänka sig hoppa fram framför bilen när jag är ute och leker kungen på vägarna. Efter de ska jag laga världens godaste middag. Mitt egna påhitt, vet inte riktigt vad jag ska kalla den. Får se imorgon. & på fredag ska jag och min finfinfina pojkvän på bio, super mysigt! Dock är de världens high-tech, spelinfluerad, geekvarning film: Gamer. Den handlar om något spel som blir till verklighet, eller de kanske va så att alla var styrda av ett spel? Jag minns inte men de handla om en massa spel iaf. Men dessa biljetterna har vi fått gratis, & gratis är ALLTID gott, plus att bio är mysigt.
pojkvän + bio = me like.

Skolfotografering var det i skolan idag. Jag fick sitta ner, som jag önskade! Förhoppningsvis så blir bilderna finfina. Om inte ska jag bränna upp varenda skolkatalog i hela kungsbacka kommun.


Efterlängtat inlägg?

Tjo bloggen!
Jag är så jäkla dålig på att uppdatera, antagligen bara för att jag inte längre är så intresserad av att skriva en blogg längre. Men jag ska snart ge det ett försök igen. Har tänkt att byta lite kläder på de här stället, just nu känns den bara väldigt B & vääldigt tråkig. Att jag är så dålig på att uppdatera underlättar nog inte, hehe.

Iaf, har varit en ganska chill helg. Stressade runt med Emil, Adde & Krabba i fredags då vi väntade på vuxensaft. När vi äntligen fick tag i de var de bara hem till emil, käka snabbt, göra sig i ordning & dra iväg mot centralen. Där mötte vi upp Mia, Tina & hennes kille, sedan drog vi vidare mot gamleport. Det var tänkt att vi skulle dra in på en krog där, Sense, men både jag & emil längtade mer efter sängen än krogen ärligt talat. Så vi drog hem ganska snart & mös istället! & igår hade jag några tjejkompisar här & chillade, kolla på film och åt lite gottis. Såna kvällar behövs också! Så idag är jag ärligt talat helt slut. Har ingen aning om hur jag ska klara veckan som kommer, men det löser sig :D

jag är en patetisk brud, jag vet

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag


Vad vore jag
Utan dina andetag


kärlek


här ska de va en rubrik

Tjolavippen. Här händer de inte mycke kan ja säga. De är chill-fredag idag helt enkelt. Laddar inför morgondagens party - och då ska jag fan parta! Annars ska ja sätta mig och kolla på brokeback mountin, som min engelska lärare rekommenderade hela klassen att se. Och eftersom jag har en högst ointressant fredag så varför inte slå ihjäl ett par timmar framför den?

Jag har för övrigt panik. Ska göra en power point om en fotograf. Mitt STORA problem är att ja vet knappt några fotografer? Räddaren martina gav dock ett förslag om en, så ska nog ta honom. Dessutom är de skönt att vara först, då vet man att ingen annan tar samma fotograf :D

Ja ska börja uppdatera mer, i promise. PEACE OUT

hehe...

Skäms på mig, dåligt uppdaterat som f---------n :)

Sitter iaf just nu och letar APU. Finns typ inga fotostuidos i kba så får väl försöka leta upp något i gbg. Imorgon är de party och ja är pepp till tusen!

RSS 2.0