31 Juli

Alltså detta vädret gör mig galen, känner det på mig att jag kommer höra åskan mullra vilken sekund som helst! Ska försöka hinna skriva ner ett litet inlägg innan det händer.

I alla fall, förra veckan kom jag på en liten plan för mitt liv, så jag har något slags "mål". Jag ska ju trots allt leva i ca 70 år till så vill ju inte bara slänga mig ut i livet efter gymnasiet helt utan mål eller idéer.
Prio 1 är i alla fall att skaffa ett jobb så fort som möjligt, helst innan gymnasiet är slut. Pegnar behöver jag gott & väl redan nu, plus att jag ska spara lite. För när jag har jobbat ihop tillräckligt mycke pengar så vill jag åka till England, helst London, & plugga media där. Eftersom jag går på en medie inriktad linje vore de väl dumt att byta helt efter gymnasiet? Jag tycker trots allt att media är roligt och skulle gärna vilja jobba med det när jag blir äldre. & varför jag väljer London istället för en högskola i Sverige är för att om jag åker utomlands så får jag så kommer jag att få uppleva så mycket mer saker där än här. Både inom karriär och privatliv.

När jag är klar med mina studier där, så har jag i alla fall tänkt att flytta tillbaka hit (dock vet man ju aldrig vad som händer på vägen, tänk om jag blir kvar i England?) och FLYTTA HEMIFRÅN !! Om jag inte har gjort det innan London (vilket jag förmodligen gör) så är det ett stooort måste. När jag sedan har ett awesome jobb så vill jag flytta till bohuslän. Eller i alla fall ha ett sommarhus där. Tänk er, ett stort vitt hus på klipporna precis brevid havet. Jag älskar miljön där uppe på sommaren, det är helt underbart!

LOL på mig säger jag bara. Nu har jag skrivit tillräckligt mycke vuxen grejer, men lite planer måste man ju ändå ha. Jag lovar & svär att nästa inlägg ska bli lite mer relaterat till mitt liv & inte mina framtids planer. Vem orkar bry sig om det liksom?
Take care!

Here we go - again!

Okej, nu orkar jag inte lägga ner mer tid på det här. Min blogg ser ut som hej-kom-&-hjälp-mig och jag svär, jag har försökt fixa den. Utan något vidare bra resultat dock, så den får duga tills vidare. Men ska fixa den lite senare när jag har fått hjälp med alla mallar, koder & allt vad det nu än är!
Well, annars händer här inte så mycket. I princip hela sommaren har gått nu, endast 3 veckor kvar på detta underbara lov. Sedan början skolan igen med sina ups and downs. Jag ser i alla fall fram emot att få träffa klassisarna igen, det var fruktansvärt längesedan sist jag såg dem allihopa i ett & samma rum.

Idag har det inte hänt speciellt mycket, Evelina var här & hjälpte mig tona mitt hår. Har haft blonda slingor i ett tag nu, men saknade mitt bruna hår så fruktansvärt mycet så nu är jag brunhårig - om inte svarthårig(!) - igen. But I like it! Imorgon blir det teater i Varberg med familjen, har inga förhoppningar eller förväntingar alls, för antingen blir det skit tråkig eller as kul, så jag väntar och ser... & på söndag åker jag förmodligen hem till baby!

xxx - Sanna!


RSS 2.0